food-for-thought

Alla inlägg under februari 2015

Av They is trying to kill me - 16 februari 2015 04:21

Att folk inte fattar att dom gör allt för att förvirra folk, lyssna bara på dom som pratar i början dom första 3-4 minuterna.


Jonathan Davis från KoЯn

Av They is trying to kill me - 13 februari 2015 18:16

"Är Putin lika farlig som Hitler?"

Så lyder namnet, en propaganda artikel med Amerikanska intressen. Säger inte heller att det Ryssland gör är rätt men ni borde ta en närmare titt på vad USA har pysslat med dom senaste 60-70 åren. Dom ÄR mördare utan dess like men lyckats lura massan, er.

Sen borde ni också ta en titt på hur Sverige lyckats hålla sig neutrala så länge, hur går det till? Vad är det vi kan erbjuda? Vapen bland annat, vi är väldigt duktiga på att göra vapen.

Vi ligger på tredje plats i världen med försäljning av vapen till diktaturer bland annat, Kina på andra plats och Ryssland på första.(Inte helt rättvist att sätta ryssarna själva där, det ska vara delad plats med USA) 


Artikeln här

Läste även att Putin dissat Rothschild-familjen rätt hårt så det har nog också något med det att göra. 


 


I andra nyhter Förskinringskassan, fler och fler dör pga dom. Är det okej?



Hackergruppen Anonymous har förklarat krig mot pedofiler. Senare i dag väntas de genomföra en stor aktion i Storbroitannien där de ska avslöja fall av tortyr och mord samt en lång rad andra detaljer om övergrepp mot barn. Särskilt har de riktat in sig på förövare som de hävdar kommer från etablissemanget - till exempel politiker. Men nu växer kritiken mot Anonymous initiativ:
– Om Anonymous vill göra något tillsammans med polis och andra myndigheter så vore det positivt. Men utan ett sådant samarbete så finns det en risk för att de gör ogenomtänkta avslöjanden som kan få allvarliga följder. De riskerar att förstöra livet för många barn. säger Jim Gamble, tidigare chef för brittiska Child Exploitation and Online Protection Centre, till Sky News.

 

Artikeln här

 

 

Av They is trying to kill me - 12 februari 2015 05:19

Born lifeless into a world of coma, as the chronic sufferer trapped in paradise lost. Missing insinuations of what life was meant to be...



Trying to be happy by accumulating possessions is like trying to satisfy hunger by taping sandwiches all over your body!

 

 

Av They is trying to kill me - 12 februari 2015 05:07

Fortfarande inget alls i nyheterna om Island. 

"The impossible is possible. Never say never. Wall Street bankers are staring agog at headlines coming from Europe where, in Iceland, the former chief executive of one of the largest banks in the country which was involved in crashing the economy in 2008 has been sentenced to jail timeAs Valuewalk reports, in receiving a one year prison sentence, Sigurjon Arnason officially became the first bank executive to be convicted of manipulating the bank’s stock price and deceiving investors, creditors and the authorities between Sept. 29 and Oct. 3, 2008, as the bank’s fortunes unwound, crashing the economy with it. It appears he was as shocked by the verdict as Wall Street-ers are, "this sentence is a big surprise to me as I did nothing wrong." It was likely all for the people's own good... "

 





Av They is trying to kill me - 11 februari 2015 15:32

Ännu en person brottsmisstänkt i SD:s bolagshärva:

Varför görs inte detta mot alla politiker? Just i detta nu så är Sverige i en dröm om att rasism är det stora hotet mot vår demokrati. Tyvär så är det fel, det stora hotet är att alla blivit lurade till att sätta sig in i den debatten så politikerna kan fortsätta fylla sina fickor med pengar. Ja rasism är inte okej men det är inte heller okej att som vänster-människa trycka ner rasister för då är ni inte bättre själv heller och det förstår ni inte för det ni tror att ni gör är rätt men det är också fel.

Hotet som är mot Sverige och dess folk är politiker som är giriga 12-åringar med alldeles för mycket makt. Det är rätt uppenbart att vår invandringspolitik inte fungerar och det kommer att bli värre för INGEN vänster vill inse att det är inte realistiskt att ta emot alla. Vi måste påbörja arbetet som krävs för att skapa jobb, boende och en trygghet i vårat samhälle och hjälpa sjuka och gamla människor INNAN vi kan ta emot några fler för annars kommer människor som Bert Karlsson att fortsätta tjäna pengar på det hela vilket inte är något man ska kunna göra.


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20290875.ab
Snart börjar resan.



Blev visst 2 för 1 här, passar bra här.


Att prata om känslor som kille så klassas du som bög automatiskt om det sker inför andra killar. 
Att våga stå upp för homosexuella som kille så klassas du som bög inför andra killar. 
Att inte alltid bete sig som ett rovdjur så klassas du som bög av tjejer eller den där som inte riktigt är helt normal. 
Att våga stå för förändring så klassas du som knäpp.
Att inte alltid vilja söka allt på google så klassas du som konstig när det bara är mänsklig kontakt du söker.


Jag har märkt mycket underliga saker bland människor i Stockholm, varför vill ni inte ha kontakt med varandra, varför vill ni inte titta varandra i ögonen när ni sitter på tåget eller går förbi varandra på stan, varför vågar ni inte ge någon människa ett leende utan att ni tror att det ska misstolkas.

Vad var det som gick snett undrar jag, sakta men säkert gräver dom ner sig i ensamheten även fast dom inte märker det själv först, dom känner det bara men hur mycket dom än försöker prata med någon över skype, fejjan etc så fyller det inte det där tomrummet inombords.

 

Av They is trying to kill me - 3 februari 2015 15:27

Ett material som inte går att förstöra vore väl något häftigt att se?

 


Emeral Tablets of Khem


Tänka sig att alla som försöker göra något bra i vår värld blir mördade och det kommer att fortsätta om man inte gör något åt dem.




Ovido - Quiz & Flashcards