food-for-thought

Alla inlägg under mars 2015

Av They is trying to kill me - 1 mars 2015 14:24

Bra gjort av Venezuela, när är det dags för andra länder att stå på sig?


"Venezuelas socialistpresident Nicolás Maduro har beslutat att införa visumtvång för alla amerikaner som besöker landet. Han säger att det är ett sätt att få kontroll på ”USA:s inblandning” i det latinamerikanska landet."


"Maduro sade även att USA:s förre president George W Bush och förre vicepresidenten Dick Cheney samt de båda senatorerna Bob Menedez och Marco Rubio är ”terrorister”, och att de därför förbjuds att besöka Venezuela"


Artikel här


 


Religion och Politik ska vara och är helt enskilda saker och inte vara något instrument för att utöva mer makt.


"Religionen bidrar inte till ett bättre samhälle.
Statistiken ger svar. Stämmer det att vi får ett bättre samhälle om fler människor utövar och praktiserar religion, så som de stora religiösa samfunden påstår? Tack vare nya omfattande data kan vi i dag besvara frågan – och svaret är nej. Människor i religiösa länder litar mindre på varandra, och korruptionen är högre, skriver Bo Rothstein."

 

Artikel här

 

 


Av They is trying to kill me - 1 mars 2015 14:02

Skotten i Sarajevo någon? Ska dom köra på samma plan igen? Vi upprepar allt dåligt vi gjort om och om igen av någon anledning...


"President Petro Porosjenko sade på lördagen att Nemtsov mördats då han planerade att presentera bevis om hur Ryssland agerat i den pågående konflikten.

– Någon var rädd för detta. De dödade honom, sade Porosjenko under ett besök i Vinnytsia, enligt Reuters."


Artikel här


 

Hon har rätt men vi får inte heller glömma den andra boven som är USA, dom båda spelar på era rädslor för att få som dom vill. Det är bara några få egoistiska individer som tusentals vill dö för så dom kan få mer pengar och makt!? 


"En avrättning som förstärker bilden av president Vladimir Putins skräckvälde. Så beskriver utrikesminister Margot Wallström (S) mordet på den ryska oppositionspolitikern Boris Nemtsov."


Artikel här


 

Skapa flashcards