food-for-thought

Direktlänk till inlägg 22 maj 2016

Det går än innan det är försent!

Av CIA is trying to kill me - 22 maj 2016 13:17

"When the truth is found to be lies. And all the joy within you dies" Jefferson Airplane - Somebody to love


Alltså, jag har pratat med en hel del människor senaste tiden och ingen bryr sig om det som händer i Sverige och världen. Och jag undrar hur fan eliten har lyckats få er att bli så passiva? Jag vet att alla vill bara leva i lugn o ro men vart skeppet är påväg så kommer ni bli så rövknullade så det är inte sant. Jag vet att du är trött när du kommer hem från jobbet och vill ha din egen tid med antingen bara dig själv eller med familjen men det är dags att vakna upp för vi kan skapa en förändring, gemensamt. Prata ihop er på jobbet med kollegor, vänner och familj.


Dom har lyckats få unga att inte bry sig om sina äldre och deras kunskaper kommer gå förlorade om inte det blir en förändring.


Dom snor folks pension. Dom säljer ut landets resurser och vi medborgare får ingenting. Dom vill lura medborgarna att TTIP skulle vara något bra för Sverige medans det i verkligheten kommer ta död på hela landet och tvinga oss till ett beroende av USA. Dom vill inte göra enkla förändring som lika löner för båda könen.

Dom kommer ta bort pengar och enbart ha en digital valuta vilket är ett rent självmord när K to the ina har en så pass stor guldansamling att dom kommer kunna skapa en guldbackad valuta och våra pengar kommer bli helt värdelösa.

Dom vill göra helikoptersläpp med pengar vilket kommer skapa så stor inflation i Sverige att det kommer bli som t.ex i Tyskland efter första världskriget eller Ungern under tidigt 1900-tal.


 


Vad deras slutgiltiga planer är går endast att spekulera i men börja läsa och forska i det som jag delat eller skrivit om så ska du se att det är inget fint samhälle eller värld för den delen vi lever i. När du inser att hela din verklighet är förfalskad kommer vi kunna göra en förändring på det hela och låsa in dessa bovar. Dom styr er enbart med pengar för dom har lurat er att tro att det är något ni behöver. Visst penga-systemet har sina fördelar men vi kan ända skippa någon dags arbete för att gemensamt kasta in dessa bovar i fängelset på livstid i en mörkcell och sedan göra förändringarna som behövs för att få ett fungerande och äkta samhälle.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av CIA is trying to kill me - 15 juni 2016 23:46

Forskare som fann att ‪GMO‬ skapar tumörer vinner rättegången.Länk: http://www.healty365days.com/?p=749 ...

Av CIA is trying to kill me - 15 juni 2016 23:45

"Det är en ful rackare som vid första anblicken kan verka rätt så hälsosam men skenet bedrar verkligen. Den som köper exempelvis vispgrädde som inte är 40%, kan vara säker att de får karragenan på köpet. Men vad är det då som de fyller ut grädden med...

Av CIA is trying to kill me - 15 juni 2016 23:43

"En skandal och en medicinhistorisk katastrof. Det kallar Lars Olof Kallings, internationellt erkänd epidemiolog, den svenska massvaccineringen mot svininfluensan. I en nyutkommen bok framför han första gången svidande kritik mot vaccineringen, dess ...

Av CIA is trying to kill me - 15 juni 2016 23:42

Grymt skrivet! "Then came the urge to laugh. Nothing funny happened. I was just joyful. I laughed for no reason, other than the fact I was shocked by how good this felt. I looked around me and saw nothing but perfection. I never loved anything as ...

Av CIA is trying to kill me - 15 juni 2016 23:41

"In the search for enlightening information, here is an awesome list of expansive documentaries from a few different websites."   Länk: http://www.collective-evolution.com/2014/02/01/170-documentaries-to-expand-your-consciousness/ ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se