Direktlänk till inlägg 15 juni 2016
"Det är en ful rackare som vid första anblicken kan verka rätt så hälsosam men skenet bedrar verkligen. Den som köper exempelvis vispgrädde som inte är 40%, kan vara säker att de får karragenan på köpet. Men vad är det då som de fyller ut grädden med?
Man skulle kunna kalla karragenan för naturligt, då det utvinns ur rödalger. Detta betyder dock inte att det är något som gynnar din hälsa. Karragenan är ett förtjocknings- och stabiliseringsmedel som tillverkas ur rödalger. Karragenan är en grupp av kemiska ämnen, som alla är polysackarider med sulfatgrupper. I dag är produktionen av karragenan över 30 000 ton."
Länk: http://nosugaradded.se/varning-for-karragenan/
En riktigt krigare som kämpar för att hans forskning skall tas seriöst. Han har även tillverkat några produkter från olika svampar som har otroliga egenskaper för människan. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
|||||
6 | 7 |
8 |
9 | 10 | 11 |
12 |
|||
13 |
14 |
15 | 16 |
17 |
18 |
19 |
|||
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
|||
27 |
28 |
29 |
30 |
||||||
|