food-for-thought

Alla inlägg den 13 februari 2015

Av They is trying to kill me - 13 februari 2015 18:16

"Är Putin lika farlig som Hitler?"

Så lyder namnet, en propaganda artikel med Amerikanska intressen. Säger inte heller att det Ryssland gör är rätt men ni borde ta en närmare titt på vad USA har pysslat med dom senaste 60-70 åren. Dom ÄR mördare utan dess like men lyckats lura massan, er.

Sen borde ni också ta en titt på hur Sverige lyckats hålla sig neutrala så länge, hur går det till? Vad är det vi kan erbjuda? Vapen bland annat, vi är väldigt duktiga på att göra vapen.

Vi ligger på tredje plats i världen med försäljning av vapen till diktaturer bland annat, Kina på andra plats och Ryssland på första.(Inte helt rättvist att sätta ryssarna själva där, det ska vara delad plats med USA) 


Artikeln här

Läste även att Putin dissat Rothschild-familjen rätt hårt så det har nog också något med det att göra. 


 


I andra nyhter Förskinringskassan, fler och fler dör pga dom. Är det okej?



Hackergruppen Anonymous har förklarat krig mot pedofiler. Senare i dag väntas de genomföra en stor aktion i Storbroitannien där de ska avslöja fall av tortyr och mord samt en lång rad andra detaljer om övergrepp mot barn. Särskilt har de riktat in sig på förövare som de hävdar kommer från etablissemanget - till exempel politiker. Men nu växer kritiken mot Anonymous initiativ:
– Om Anonymous vill göra något tillsammans med polis och andra myndigheter så vore det positivt. Men utan ett sådant samarbete så finns det en risk för att de gör ogenomtänkta avslöjanden som kan få allvarliga följder. De riskerar att förstöra livet för många barn. säger Jim Gamble, tidigare chef för brittiska Child Exploitation and Online Protection Centre, till Sky News.

 

Artikeln här

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards