food-for-thought

Alla inlägg den 17 februari 2015

Av They is trying to kill me - 17 februari 2015 07:34


Meditation och Yoga, riktiga nyttigheter för Alla människor och det borde läras ut i skolan för då skulle vi bli av med många av våra våldsamma problem och prata mer om problemen och lösa dom på ett fredligt sätt.

Vill du se vad det är du kommer jobba för direkt innan du börjar med ovanstående, så rekommenderar jag Toppslätsskivlingar/Cubensis("magiska svampar") eller DMT(även ett ämne som frigörs i hjärnan när vi sover och finns i alla växter och djur på hela denna jord). 

Cannabis kan man inta innan man sätter/lägger sig och mediterar.



https://soundcloud.com/volger

Av They is trying to kill me - 17 februari 2015 05:07

Nu får ni det bekräftat eftersom att Aftonhoran rapporterat om det. HAARP

 

"Amerikanska CIA försöker utveckla ny teknik för att manipulera vädret. Det misstänker klimatforskaren Alan Robock, rapporterar brittiska Independent. Robock, som är professor vid Rutgers University i New Jersey, misstänker att den amerikanska spionorganisationen i så fall planerar att använda metoden för militära ändamål. Klimatforskaren säger att han för tre år sedan kontaktades av två män som uppgav att de arbetade för CIA. De ville veta om det gick att upptäcka ifall fientliga krafter hade börjat manipulera USA:s väder, men Alan Robock misstänkte att deras egentliga syfte var att undersöka om USA skulle kunna påverka andra länders väder."

Artikel här

 

 


Ovido - Quiz & Flashcards